Din trygghet

Vår önskan är att du som kund hos oss på NO:MA alltid skall känna dig trygg oavsett vilken behandling du väljer att göra. 

I dagsläget finns inga krav på varken utbildning eller kompetens i Sverige för att få utföra estetiska kirurgiska ingrepp och injektionsbehandlingar. Enligt ett nytt lagförslag som föreslås träda i kraft under 2021 krävs att den som utför estetisk kirurgi är specialistläkare, och att den som utför estetiska injektionsbehandlingar har läkar-, sjuksköterske- eller tandläkarlegitimation.

Redan nu har vi på NO:MA ett arbetssätt som överensstämmer med lagförslaget. Hos oss finns alltid medicinsk legitimerad personal på plats, vi har patient och behandlingsskadeförsäkring och vi har infört 48 timmars betänketid för alla nya kunder innan utförande av estetiska injektionsbehandlingar. Vi uppmanar därför alla nya kunder att boka en kostnadsfri konsultation där vi noggrant går igenom behandlingsförloppet samt förväntat resultat, därefter bokas en behandlingstid.

Komplikationer är ovanliga men om något ändå inträffar så har vi kompetensen att diagnostisera och behandla eventuella besvär. 

Våra injektionsbehandlare är legitimerade samt certifierade via Estetiska Injektionsrådet, som är en ideell non-profit organisation som har som mål att öka konsumentskyddet/patientsäkerheten genom att hjälpa konsumenter att hitta kvalificerade behandlare samt att skapa en kvalitativ och trygg skönhets bransch för alla.

Våra hudterapeuter är auktoriserade och certifierade och kliniken är ansluten till SHR (Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation).  

Vi vill också understryka att vi på NO:MA endast jobbar med väl dokumenterade, kliniskt testade och erkända produkter från ledande leverantörer. Vi arbetar med märken som Belotero, Radiesse, Profhilo, Bocouture, Vistabel, SkinPen och iS Clinical.