Kemisk peel

 

Vi på NO:MA har valt att arbeta med PRODIGY PEEL SYSTEM från märket iS Clinical. Prodigy peels är självneutraliserande samt appliceras i flera strykningar vilket minimerar risken för frosting och oönskade resultat. Prodigy peel avslutas alltid med en booster som dels boostar effekten av ingredienserna och dels hjälpen huden att återhämta sig. 

Behandlingsindikationer:

  • Trött, livlös & glåmig hud
  • Fina linjer & rynkor
  • Pigmenteringar
  • Mild acne

Förväntat resultat: 

Du kan definitivt se en skillnad redan efter en behandling. Huden får oftast ny lyster och en lättare utjämning av hudtonen kan ses. Önskar du ett mer långvarigt och kraftfullare resultat önskas bör behandlingen upprepas. Rekommenderat är en kur på 3 behandlingar med ca. 4 - 6 veckors intervall. Vad som är avgörande för hur många behandlingar just du behöver beror på individuella förutsättningar och önskat resultat.  

Att tänka på innan och efter en Prodigy peel:

För att du ska få ett så bra resultat som möjligt vill vi alltid träffa dig på en konsultation innan behandlingstillfället. Då går vi igenom behandlingen, kollar hudtyp och ev. kontraindikationer. 

Efter en Prodigy peel behandling kan varierande fjällning förekomma. Huden kan vara röd, stram, torr och upplevas känslig och lätt svullen i upp till sju dagar efter behandlingen. Det är därför viktigt att följa eftervårds rekommendationerna som du får i anslutning till behandlingen.

Efter en kemisk peeling är det viktigt att undvika solen. Du bör använda en hög solskyddsfaktor de första månaderna efteråt samt under de första 24 timmarna undvika träning, bad och smink. 

Pris:

Prodigy peel P2 - 1900 kr

Prodigy peel P3 - 2400 kr

Kur på 3 stycken behandlingar ger 15% rabatt på ordinarie pris.