Kliniken

NO:MA Sthlm är en medicinsk estetisk klinik som erbjuder de bästa behandlingslösningarna för olika typer av hud- och åldersrelaterade problem. Vi erbjuder, vid behov, även kostnadsfria dermatologiska konsultationer till alla våra kunder. 

Genom erfarenhet vet vi att de bästa resultaten uppnås genom en kombination av kliniska ansiktsbehandlingar, estetisk medicin och dermatologi. Vi erbjuder därför endast högkvalitativa, väldokumenterade och resultatinriktade tjänster och vi skräddarsyr alla våra behandlingar efter våra kunders specifika behov och önskningar.

Vi på NO:MA Sthlm har ett öppet, varmt och personligt tillvägagångssätt och vi är måna om att alla våra kunder skall känna sig hundra procent nöjda med sin behandling och vårt bemötande.

NO:MA Sthlm kombinerar service, vetenskap och estetik för att skapa en ytterst professionell och trygg upplevelse för alla våra kunder.

Därför startade vi kliniken

Efter 18 år i branschen och med en gedigen erfarenhet av möten med olika typer av kunder, och andra behandlare,  beslutade vi att det var dags att starta en egen estetisk klinik.
Målet med NO:MA Sthlm är att skapa en medicinsk estetisk klinik där fokus helt och hållet ligger i mötet med våra kunder.  Vi lyssnar in kundens behov och sätter därefter en gemensam plan baserat på önskningar och förutsättningar

Hos NO:MA Sthlm ska alla känna sig välkomna oavsett ålder, kön, ursprung eller etnicitet. Skönhet och välbefinnande är för alla men har länge varit ett område som främst lockat kvinnor. Idag ser vi en utveckling där fler och fler män börjat intressera sig och vi vill därför även välkomna alla män med ett gäng behandlingar särskilt utformade för er.  

“Vill återskapa den naturliga skönheten”

Den estetiska marknaden har under de senaste åren skenat iväg och många påverkas starkt av de ideal som skapats genom sociala medier. Vi vill inte sticka under stolen med att utseendet spelar en stor roll i dagens samhälle och vi vet att det för många är oerhört viktigt att få känna sig vacker till det yttre för att må bra i vardagen.   

Vi ser det vackra i att åldras men har också full förståelse för att vissa av våra kunder upplever att tiden sprungit ifrån dem eller att stress, småbarn och sömnlösa nätter tagit ut sin rätt. Ofta handlar det bara om att få känna sig lite piggare när man kikar i spegeln - kanske har man gått och funderat på varför ringarna under ögonen aldrig försvinner,  varför läpparna verkar krypa mer och mer inåt för varje år som går eller varför huden är så torr och stram trots att man testat mängder av crèmer? Vi vill att ”vanliga” kvinnor ska våga ta steget och komma till oss med sina funderingar. Vårt mål är inte att förändra utan snarare att med små medel återskapa och lyfta redan vackra drag.

Konsultation och rådgivning en viktig del

Vi vill på ett personligt och ödmjukt sätt hjälpa våra kunder att förstå orsaken till det eventuella problemområdet och därefter ge all information kring de behandlingsalternativ som finns att tillgå. För oss är det viktigt att alla våra kunder känner sig trygga och vi vill undvika förhastade beslut. Därför rekommenderar vi alla våra kunder att boka en kostnadsfri konsultation där vi sätter av gott om tid till dialog. Vid hudproblem kan du som kund även få en konsultation med vår dermatolog.
Efter en konsultation kan vi ta ett gemensamt beslut kring vad som skall utföras. För mer omfattande behandlingar brukar vi rekommendera att kunden ger sig själv lite betänketid, så att man känner att man fått svar på alla frågor och kan ta ett välgrundat beslut.

Tyvärr har vi stor erfarenhet av att kunder kommit från andra kliniker där de upplevt att de blivit pushade till stora behandlingar och att de inte riktigt fått tid att fullt tänka igenom ingreppet. Detta tycker vi är oetiskt och vi uppmuntrar istället till, att vid större och mer kostsamma behandlingar, lägga upp en behandlingsplan där vi jobbar stegvis för att nå ett önskat resultat.   

Vi jobbar för långvariga relationer och nöjda kunder

Vi på NO:MA Sthlm vill understryka vikten av långvariga relationer och vår förhoppning är alltid att våra kunder ska bli så nöjda med sin behandling och vårt bemötande att de ska vilja komma tillbaka till oss. 

För att visa vår uppskattning mot lojala kunder har vi utformat ett bonussystem som alla våra kunder kan ta del utav. Vi kör också kontinuerligt särskilda erbjudande på antingen behandlingar eller  produkter för både lojala och nya kunder. För er som följer våra sociala kanaler kommer vi även titt som tätt lotta ut spännande produkter

Vi vill naturligtvis också vara det självklara valet när de pratar med sina väninnor.