Profhilo

Bioremodeling

Profhilo är den första BDDE-fria stabiliserade injicerbara hyaluronsyrabaserade produkten som stramar upp huden och motverkar slapphet.

Produkten har en av marknadens högsta koncentrationer av hyaluronsyra (HA): 64 mg/2 ml. Under tiden Profhilo finns i huden aktiveras fyra olika typer av kollagen och elastin genom långsam frisättning av HA. Detta har en uppstramande/lyftande effekt. Den stärker och återfuktar huden och har dessutom remodellerande effekt på åldrande vävnad som börjar tappa sin spänst.

Profhilo ger utmärkta resultat när den används som enda behandling och kan också kombineras med andra estetiska behandlingar.

Behandlingsindikationer:

För dig som upplever att huden med åren blivit slapp, torr och livlös. Du besväras av ytliga rynkor och linjer och känner dig kanske tom och ihålig på mer än ett ställe? För dig som är yngre och inte har några tecken på åldrande än skulle behandlingen verka i förbyggande syfte. 

Profhilo är en lämplig behandling för ansikte, hals, dekolletage och händer.

Förväntat resultat:

Resultatet av Profhilo ger en måttlig rynkreducering, ökad volym och spänst i huden, toppad med en ungdomlig lyster.

För bästa möjliga resultat rekommenderas en kur med 2 behandlingar med 1 månads intervall.

Att tänka på innan & efter en Profhilo behandling: 

För att minimera risken för eventuella blåmärken rekommenderar vi att du undviker läkemedel som innehåller acetylsalicylsyra (t.ex. Treo och Magnecyl), NSAID preparat (t.ex. Ipren) eller kosttillskott såsom Omega 3, 6 och E-vitamin ca 1 vecka innan behandling. Intag av större mängder alkohol 1 vecka innan behandling bör undvikas. 

Om du är osäker på några preparat får du gärna höra av dig till oss.

Du får inte vara gravid eller ammande, och du måste vara fullt frisk när du kommer till oss.

Det är viktigt att du har realistiska förväntningar. Resultatet varierar mellan olika människor beroende på skillnader i arvsanlag, hudens elasticitet, ålder levnadsstil och kost.

Efter behandlingen kan du uppleva lite svullnad och ömhet där produkten har placerats. Detta håller i sig i ca 1-2 dygn. Blåmärken kan uppkomma och kan kvarstå i 1-2 veckor. 

Pris:

3800 kr/behandling

7200 kr/kur 2 behandlingar