PRX-T33

 

 PRX är en ny och revolutionerande behandling, den har en unik patenterad formula av TCA, väteperoxid och kojicsyra. Dessa aktiva Ingredienser penetrerar huden på cellulär nivå och bidrar till cellförnyelse samt stimulerar hudens egna tillväxtfaktorer vilket förbättrar huden både direkt och på sikt. Behandlingen ger minimalt med synligt negativ påverkar på huden vilket gör att du slipper det som kallas ”down-time” direkt efter din behandling. Ytterligare en fördel med denna behandling är att den lämpar sig alla månader om året och för alla hudtoner, ljus som mörk. PRX T33 är en Medicintekniskt klassad produkt (CE-märkt klass I). 

Behandlingsindikationer:

  • Glåmig, livlös & torr hud
  • Fina linjer
  • Ojämn hudton
  • Pigmenteringar
  • Ytliga ärr
  • Djupare ärr och hudbristningar - i kombination med SkinPen

Förväntat resultat:

Förbättringar i lyster/glow, viss utjämning av hudtonen samt viss reduktion av fina linjer kan ses redan efter en behandling, önskar man ett långsiktigare och kraftfullare resultat rekommenderas en kur på 4-6 behandlingar med 7-10 dagars intervall.  

Att tänka på efter en PRX-T33 behandling:

I vissa fall kan en lättare fjällning förekomma dagarna efter behandlingen. I behandlingspriset ingår även speciellt utformade produkter att använda i 6 dagar efter varje PRX-T33 behandling. Dessa produkter gör att effekten av behandlingen förstärks och säkrar ett mer långsiktigt resultat. 

Pris:

PRX-T33 Ansikte - 1995 kr

PRX-T33 Ansikte & hals - 2300 kr

PRX-T33 Ansikte, hals & dekolletage - 2800 kr

PRX-T33 Ansikte + SkinPen + mask - 3200 kr 

Kur på minst 3 stycken behandlingar ger 15% rabatt på ordinarie pris.