Team NO:MA

Bahare Norian:

Bahare är legitimerad tandläkare sedan 2012 och är en av de främsta behandlarna och utbildarna i Sverige inom estetiska injektioner. Hon påbörjade sin resa inom den estetiska branschen 2013 och jobbar idag heltid på NO:MA Sthlm med injektionsbehandlingar.

Bahare är även verksam inom utbildningsväsendet och har utbildat en mängd behandlare i injektionsteknik och produktkunskap, vidareutbildat personal på skönhetskliniker och föreläst som produktspecialist på apotek. Bahare håller föreläsningar i både grundläggande och avancerade kurser i bl.a. fillers och toxiner och utbildar idag sjuksköterskor, läkare och tandläkare på Doctor K Academy och på Noscomed Aesthetic Institute. Hon är även Key Opinion Leader och Clinical Expert för Merz/Noscomed.

Bahare är känd för sin djupgående och omfattande kunskap, noggrannhet och sin empatiska sida -  som kund hos Bahare kan du känna dig säker på att du är i trygga händer.   

Bahare är sedan 2016 certifierad av Estetiska Injektionsrådet, där hon även i 2 år agerat SoMe ansvarig.

Sarah Madsen:

Sarah är auktoriserad och CIDESCO certifierad hudterapeut sedan 2010 och har lång erfarenhet av så väl hudvårdsbranschen som den estetiska branschen.

Sarah har arbetat på spaanläggningar, estetiska kliniker samt som produktspecialist för Noscomed Medical Supply där hon bland annat utbildat andra hudterapeuter och sjuksköterskor i märken som ex. iS Clinical och SkinPen.

Sarah har stort intresse och kunskap inom avancerad hudvård och resultatinriktade hudvårdsbehandlingar. Som kund hos Sarah kan du förvänta dig effektiva behandlingar men också en skön och avkopplande stund.  

Dr. Jadwiga Holmberg: 

Jadwiga är specialist inom dermatologi sedan 1990. Hon utbildade sig i Lund och arbetade sedan många år som överläkare på hudkliniken i Jönköping. Jadwiga har varit verksam inom privatsjukvården i Stockholm sedan 2007 och har bl.a. arbetat på hudmottagningen på Nacka Närsjukhus, på Södermalms Läkarhus samt Hudmottagningen Utsikten. För närvarande arbetar hon på Psoriasis mottagningar i Stockholmslänslandsting.

Jadwiga har lång erfarenhet och ett intresse för allmän dermatologi samt diagnostik och behandling av hudtumörer. 

Jadwiga finns tillgänglig på NO:MA Sthlm för dermatologiska konsultationer samt för eventuell lättare behandling och receptskrivning.