fbpx
_08A2831

NO:MA Refresh - 60 Minuter

Detta är en behandling för dig som har en blandad till fetare hud typ. I denna behandling lägger vi större fokus på portömning och väljer en peeling som jobbar exfolierande och bakteriedödande. Självklart avslutas behandlingen med en lugnande och återfuktande mask – allt för att du skall känna dig fräschare än någonsin.

Följande moment ingår: Rengöring, peeling, ånga med portömning, mask, hand, skalp eller nackmassage samt avslutande produkter. 

Pris: 1450kr

NO:MA Serene - 75 Minuter

Detta är en behandling för dig som vill komma ner i varv och få en lugn och avslappnande stund. En skön behandling där vi väljer metoder och produkter efter just dina specifika behov – Din hud kommer kännas renare, mjukare och mer återfuktad än på länge.

Följande moment ingår: Anpassad peeling, ånga med portömning, brynplockning, avkopplande massage av ansikte, dekolletage och axlar, passande mask samt avslutande produkter. 

Pris: 1850kr

_08A2850
_08A2842

NO:MA HydraGlow - 45 Minuter

Detta är en behandling för dig som känner dig torr och livlös i huden. I denna behandling jobbar vi både med dermaplaning och enzymer för att effektivt men skonsamt avlägsna döda hudceller. Behandlingen innehåller även moment och produkter som ger din hud en extra fuktboost.

Följande moment ingår: Rengöring, dermaplaning, enzympeeling, återfuktande mask, nackmassage samt avslutande produkter.

Pris: 1495kr

Frågor och svar

I dessa behandlingar anpassar vi produkter efter dina önskningar och behov. Din hud kommer garanterat upplevas mjukare, renare och mer återfuktad efteråt, oavsett vilken av behandlingarna du väljer. 

Detta är behandlingar som över lag upplevs mestadels avslappnande och behagliga.

Porrengöring kan i vissa fall vara något smärtsamt och beroende på behovet kan ibland en syra mask inkluderas vilka kan bränna/hetta något i huden. 

De allra flesta lämnar kliniken med en jämn fin lyster. I vissa fall, beroende på hur känslig hud du har kan viss rodnad kvarstå, denna brukar dock lägga sig inom någon timma. 

Du måste vara helt frisk när du kommer till oss. Är du gravid eller ammar så meddela oss gärna vid din bokning så kan vi anpassa produkter efter detta. 

I övrigt behöver du inte tänka på något särskilt innan eller efter dessa behandlingar. 

Gör du inga andra mer avancerade hudvårdsbehandlingar så rekommenderas dessa behandlingar var 4-6 vecka för att underhålla huden samt för att få ett bättre resultat av hemmavårdsprodukter. 

Dermaplaning är när vi med hjälp av ett skalpellblad försiktigt exfolierar huden. Denna metod avlägsnar döda hudceller men även vellus hår (ansiktsfjun) på ett effektivt sätt. Huden blir otroligt len och penetrationen av kommande produkter blir lättare. Många upplever även att make-up fäster bättre på huden efter denna typ av behandling. 

Du kan läsa mer om metoden under behandlingen Dermaplaning.