fbpx

INJEKTIONER

Observera! Sedan juli 2021 är det obligatoriskt enligt lag med en betänketid på minst två dagar (48h) vid estetiska injektionsbehandlingar. Under konsultationen ges relevant information om behandlingen, så som eventuella risker, pris, vad du som kund skall tänka på innan/efter behandling osv.

Konsultation krävs alltid för dig som är ny kund hos oss men också för dig som inte besökt oss de senaste 6 månaderna. Är du befintlig kund och intresserad av en ny typ av injektionsbehandling behöver du också boka en konsultation. 

Konsultationen är kostnadsfri och kan ske per telefon om så önskas. Vill du bli uppringd ska du meddela detta i din bokning. 

Filler

Rynkbehandling

Profhilo

Trådar

Radiesse

Belkyra

Skinbooster

Microtox

Svettbehandling

Borttagning av kärl
- Sklerosering

Sculptra

HArmonyCa

Vi på NO:MA har ett arbetssätt som överensstämmer med den nya lagen som trädde i kraft den 1 juli 2021.
Hos oss finns alltid medicinsk legitimerad personal på plats. Vi har patient och behandlingsskadeförsäkring via Folksam och vi är anslutna till IVO. Komplikationer är ovanliga men om något ändå inträffar så har vi kompetensen att diagnostisera och behandla eventuella besvär.
Är du ny kund är det viktigt att du varit på en konsultation hos oss minst 48 timmar innan din behandling. Innan behandlingstillfället kommer du få bekräfta att du fått och tagit del av väsentlig information kring behandlingen samt att du samtycker till behandling.
Vi behandlar ingen under 18 år.