fbpx

Vårt mål är inte att förändra utan snarare att
med små medel återskapa och lyfta redan vackra drag.

NO:MA

NO:MA Sthlm är en medicinsk estetisk klinik som erbjuder de bästa behandlingslösningarna för olika typer av hud- och åldersrelaterade problem. Vi erbjuder även dermatologiska konsultationer, prickkontroller och borttagning av estetiskt besvärande hudförändringar. 

Genom erfarenhet vet vi att de bästa resultaten uppnås genom en kombination av kliniska ansiktsbehandlingar, estetisk medicin och dermatologi. Vi erbjuder endast högkvalitativa, väldokumenterade och resultatinriktade tjänster och vi skräddarsyr alla våra behandlingar efter våra kunders specifika behov och önskningar.

Vi på NO:MA Sthlm har ett öppet, varmt och personligt tillvägagångssätt och vi är måna om att alla våra kunder skall känna sig hundra procent nöjda med sin behandling och vårt bemötande.

NO:MA Sthlm kombinerar service, vetenskap och estetik för att skapa en ytterst professionell och trygg upplevelse för alla våra kunder.

Team NO:MA

BAHARE NORIAN

Bahare är legitimerad tandläkare sedan 2012 och är en av de främsta behandlarna och utbildarna i Sverige inom estetiska injektioner. Hon påbörjade sin resa inom den estetiska branschen 2013 och jobbar idag heltid på NO:MA Sthlm med injektionsbehandlingar.

Bahare är även verksam inom utbildningsväsendet och har utbildat en mängd behandlare i injektionsteknik och produktkunskap, vidareutbildat personal på estetiska kliniker och föreläst som produktspecialist på apotek. Bahare håller föreläsningar på både grundläggande och avancerad nivå i estetiska injektionsbehandlingar och utbildar idag leg. sjuksköterskor, leg. läkare och leg. tandläkare på NO:MA Sthlm.

Hon har tidigare  jobbat på MyBeauty Academy, Doctor K Academy och på Noscomed Aesthetic Institute. Hon har under flera år varit Key Opinion Leader och Clinical Expert för Merz/Noscomed.

I dagsläget är hon KOL och en del av AMI Faculty på Allergan.

Bahare är känd för sin djupgående och omfattande kunskap, noggrannhet och sin empatiska sida –  som kund hos Bahare kan du känna dig säker på att du är i trygga händer.

Bahare är sedan 2016 certifierad av Estetiska Injektionsrådet.

Sarah madsen

Sarah är auktoriserad och CIDESCO certifierad hudterapeut sedan 2010 och har lång erfarenhet av så väl hudvårdsbranschen som den estetiska branschen.

Sarah har arbetat på spaanläggningar, estetiska kliniker samt som produktspecialist för Noscomed Medical Supply där hon bland annat utbildat andra hudterapeuter och sjuksköterskor i märken som ex. iS Clinical och SkinPen.

Sarah har stort intresse och kunskap inom avancerad hudvård och resultatinriktade hudvårdsbehandlingar. Som kund hos Sarah kan du förvänta dig effektiva behandlingar men också en skön och avkopplande stund.  

Dr. Jadwiga Holmberg

Jadwiga är specialist inom dermatologi sedan 1990. Hon utbildade sig i Lund och arbetade sedan många år som överläkare på hudkliniken i Jönköping. Jadwiga har varit verksam inom privatsjukvården i Stockholm sedan 2007 och har bl.a. arbetat på hudmottagningen på Nacka Närsjukhus, på Södermalms Läkarhus samt Hudmottagningen Utsikten. För närvarande arbetar hon på Psoriasis mottagningar i Stockholmslänslandsting.

Jadwiga har lång erfarenhet och ett intresse för allmän dermatologi samt diagnostik och behandling av hudtumörer. 

Jadwiga finns tillgänglig på NO:MA Sthlm för dermatologiska konsultationer samt för eventuell lättare behandling och receptskrivning. 

Därför startade vi kliniken

Efter 18 år i branschen och med en gedigen erfarenhet av möten med olika typer av kunder och andra behandlare, beslutade vi oss för att det var dags att starta vår egen estetiska klinik.
Målet med NO:MA Sthlm är att skapa en medicinsk estetisk klinik där fokus helt läggs på säkerhet, kvalitet och i mötet med våra kunder. Vi lyssnar in våra kunders behov och sätter därefter en gemensam plan baserat på önskningar och förutsättningar.

Hos NO:MA Sthlm ska alla känna sig välkomna oavsett ålder, kön, ursprung eller etnicitet. Skönhet och välbefinnande är för alla men har länge varit ett område som främst lockat kvinnor. Idag ser vi en utveckling där fler och fler män börjat intressera sig och vi kan försäkra att vi även besitter kunskap om mäns hud och estetiska preferenser. 

Återskapa den naturliga skönheten

Den estetiska marknaden har under de senaste åren skenat iväg och många påverkas starkt av de ideal som skapats genom sociala medier. Vi vill inte sticka under stolen med att utseendet spelar en stor roll i dagens samhälle och vi vet att det för många är oerhört viktigt att få känna sig vacker till det yttre för att må bra i vardagen.

Vi ser det vackra i att åldras men har också full förståelse för att vissa av våra kunder upplever att tiden sprungit ifrån dem eller att stress, småbarn och sömnlösa nätter tagit ut sin rätt. Ofta handlar det bara om att få känna sig lite piggare när man kikar i spegeln – kanske har man gått och funderat på varför ringarna under ögonen aldrig försvinner,  varför läpparna verkar krypa mer och mer inåt för varje år som går eller varför huden är så torr och stram trots att man testat mängder av crèmer? Vi vill att ”vanliga” kvinnor ska våga ta steget och komma till oss med sina funderingar. Vårt mål är inte att förändra utan snarare att med små medel återskapa och lyfta redan vackra drag.

Konsultation & rådgivning

Vi vill på ett personligt och ödmjukt sätt hjälpa våra kunder att förstå orsaken till det eventuella problemområdet och därefter ge all information kring de behandlingsalternativ som finns att tillgå. För oss är det viktigt att alla våra kunder känner sig trygga och vi vill undvika förhastade beslut. Därför rekommenderar vi alla att boka en konsultation där vi sätter av gott om tid till dialog. Vid hudproblem ges även möjligheten att boka en konsultation med vår dermatolog som kan diagnosera eventuella hudåkommor och därefter tillsammans med vår hudterapeut sätta upp en lämplig behandlingsplan.

I och med den nya lagen kring estetiska injektionsbehandlingar så gäller följande kring dessa  konsultationer:

  • Är du ny kund hos oss på NO:MA krävs en konsultation minst 48 timmar innan vi kan utföra behandlingen.
  • Är du återkommande kund men det har gått mer än 6 månader sedan din senaste behandling krävs en ny konsultation.
  • Är du återkommande kund och det är mindre än 6 månader sedan du utförde samma behandling hos oss så är det fritt fram att direkt boka din behandlingstid. Vill du däremot göra en ny typ av injektionsbehandling så behöver du boka en ny konsultation.

Vi anser att det är viktigt att ge sig själv lite betänketid så att man känner att man fått svar på sina frågor och kan ta ett välgrundat beslut kring sin behandling. Vid större och mer kostsamma behandlingar kan det även vara bra att sätta en behandlingsplan där vi jobbar stegvis för att nå ett önskat resultat.

Din trygghet

Den 1 juli 2021 trädde en ny och efterlängtad lag i kraft i Sverige.
Syftet med den nya lagen är att stärka skyddet för den enskilda individen. Lagen innebär att endast legitimerade läkare, tandläkare och sjuksköterskor får utföra estetiska injektionsbehandlingar så som muskelavslappnande behandlingar och fillers. Alla kliniker som erbjuder denna typ av behandlingar skall ha patientförsäkring samt vara anslutna till IVO (inspektionen för vård och omsorg). Kliniken är även skyldig att informera om samtycke, ge 48 timmars betänketid innan behandling samt kontrollera att den som får behandlingen är över 18 år.

Vi på NO:MA har alltid haft ett arbetssätt som överensstämmer med den nya lagen.

Hos oss finns alltid medicinsk legitimerad personal på plats, vi har patient och behandlingsskadeförsäkring och vi har infört 48 timmars betänketid för alla nya kunder innan utförande av estetiska injektionsbehandlingar. 

Komplikationer är ovanliga men om något ändå inträffar så har vi kompetensen att diagnostisera och behandla eventuella besvär.

Våra injektionsbehandlare är legitimerade samt certifierade via Estetiska Injektionsrådet, som är en ideell non-profit organisation som har som mål att öka konsumentskyddet/patientsäkerheten genom att hjälpa konsumenter att hitta kvalificerade behandlare samt att skapa en kvalitativ och trygg skönhets bransch för alla.

Vår önskan är att du som kund hos oss på NO:MA alltid skall känna dig trygg oavsett vilken behandling du väljer att göra.

Långvariga relationer och nöjda kunder

Vi på NO:MA Sthlm vill understryka vikten av långvariga relationer och vår förhoppning är alltid att du som kund ska bli så nöjd med din behandling och vårt bemötande att du ska vilja komma tillbaka till oss. Relationer och kundnöjdhet är en av grundpelarna i vår verksamhet och som vi alltid strävar efter att uppnå. Vi har i stort sett byggt upp klinikens kundbas helt och hållet på rekommendationer från våra befintliga kunder. 

Vi ska vara det självklara valet när du pratar med dina  vänner!

För att visa vår uppskattning mot lojala kunder har vi utformat ett bonussystem som alla våra kunder kan ta del utav. Vi kommer också kontinuerligt med erbjudande på utvalda behandlingar och produkter. För aktuell och löpande information kring dessa rekommenderar vi att du följer oss i våra sociala kanaler.

Välkommen till oss på Hantverkargatan 9, Kungsholmen