fbpx

UTBILDNING

Högkvalitativa kurser med få deltagare 

_08A2128

Bahare Norian

Bahare är en av de främsta utbildarna i Sverige inom estetiska injektioner. Hon påbörjade sin resa inom den estetiska branschen 2013 och driver och jobbar idag heltid på NO:MA Sthlm med estetiska injektionsbehandlingar.

Bahare har varit verksam inom utbildningsväsendet sedan 2016 och har utbildat en mängd behandlare i injektionsteknik och produktkunskap, vidareutbildat personal på estetiska kliniker och föreläst som produktspecialist på apotek. Bahare håller föreläsningar på både grundläggande och avancerad nivå, i bl.a. fillers och toxiner och utbildar idag sjuksköterskor, läkare och tandläkare på NO:MA Sthlm.

Hon har tidigare jobbat på MyBeauty Academy, Doctor K Academy och på Noscomed Aesthetic Institute. Hon har under flera år varit Key Opinion Leader och Clinical Expert för Merz.

I dagsläget är hon del av AMI Faculty på Allergan där hon håller kurser på olika nivåer, då främst enligt MD-codes i både Juvéderm och Vistabel.

Bahare är känd för sin djupgående och omfattande kunskap, noggrannhet och sin empatiska sida –  som kursdeltagare hos Bahare kan du känna dig säker på att du är i trygga händer.   

Bahare är sedan 2016 certifierad av Estetiska Injektionsrådet.

Högkvalitativa kurser med få deltagare

Vi erbjuder endast privatkurser, alternativt kurser för mindre grupper med max tre kursdeltagare inom estetiska injektionsbehandlingar (botulinumtoxin & fillers). 

Vi på NO:MA lägger stor vikt vid en omfattande mängd praktisk träning vid kurstillfället samt att det finns gott om tid för diskussioner och frågeställningar. Vi erbjuder grundläggande kurser för dig som är helt ny men också mer avancerade kurser för dig som vill uppdatera dina kunskaper eller är redo för nästa steg.

Vi erbjuder hel- och halvdags kurser och alla kurser skräddarsys efter önskemål. 

Vid en heldags privat kurs får du 3-4 modeller helt för dig själv att träna på samt en grundlig teoretisk genomgång innefattande: 

  • Anatomi
  • Åldrande
  • Kandidater
  • Varför (specifika områden)
  • Teknik & produktval
  • Komplikationer
PHOTO-2021-08-16-15-17-47

Kontakta oss för mer info

Previous
Next