fbpx

UTBILDNING

Efter flera års erfarenhet av kursverksamhet inom estetiska injektionsbehandlingar har vi lärt oss vad som fungerar bra samt vad som krävs för att hålla högkvalitativa kurser med nöjda kursdeltagare.

Under våra kurser läggs stort fokus på vetenskap, anatomi och säkerhet, detta i kombination med en omfattande mängd praktisk träning. Vi lägger även stor vikt vid diskussioner och frågeställningar och av denna anledning har vi begränsat antal kursdeltagare till max fyra personer per kurstillfälle. Vi vet att små grupper är ett måste för givande kursdagar.

Estetisk medicin är en bransch i ständig utveckling där nya rön tillhör vardagen. Vi har som ambitionen att NO:MA Sthlm ska vara en plattform för dialog och utveckling bland behandlare i Sverige. Vi erbjuder därför föreläsningar där vi lyfter och diskuterar olika ämnen inom estetiska injektionsbehandlingar. Dessa föreläsningar är dessutom helt kostnadsfria för dig som gått en eller fler kurser hos oss.

Nedan kan du läsa mer om de kurser och föreläsningar vi erbjuder samt aktuella datum.

Grund Filler/BTX

Avancerad BTX

Fokus kurser

Föreläsningar

_08A2128

Bahare Norian

Bahare är en av de främsta utbildarna i Sverige inom estetiska injektioner. Hon påbörjade sin resa inom den estetiska branschen 2013 och driver och jobbar idag heltid på NO:MA Sthlm med estetiska injektionsbehandlingar.

Bahare har varit verksam inom utbildningsväsendet sedan 2016 och har utbildat en mängd behandlare i injektionsteknik och produktkunskap, vidareutbildat personal på estetiska kliniker och föreläst som produktspecialist på apotek. Bahare håller föreläsningar på både grundläggande och avancerad nivå i estetiska injektionsbehandlingar och utbildar idag sjuksköterskor, läkare och tandläkare på NO:MA Sthlm.

Hon har tidigare jobbat på MyBeauty Academy, Doctor K Academy och på Noscomed Aesthetic Institute. Hon har under flera år varit Key Opinion Leader och Clinical Expert för Merz.

I dagsläget är hon del av AMI Faculty på Allergan där hon håller kurser på olika nivåer, då främst enligt MD-codes.

Bahare är känd för sin djupgående och omfattande kunskap, noggrannhet och sin empatiska sida –  som kursdeltagare hos Bahare kan du känna dig säker på att du är i trygga händer.

Bahare är sedan 2016 certifierad av Estetiska Injektionsrådet.

Kommande kurser

 

 

Kontakta oss för mer info

Previous
Next