fbpx
_08A2727

Profhilo

Profhilo har en av marknadens högsta koncentrationer av hyaluronsyra. Profhilo är en stabiliserad men icke korslänkad filler vilket betyder att den “smälter” ut under huden där den injicerats.

Profhilo är den optimala behandlingen för att stärka och återfukta huden. Dessutom har Profhilo en remodellerande effekt på åldrande vävnad som börjar tappa sin spänst.

Pris: 4000kr

Resultat

Under tiden Profhilo finns i huden aktiveras fyra olika typer av kollagen och elastin genom långsam frisättning av hyaluronsyra, vilket bland annat har en uppstramande och lyftande effekt. Behandlingen lämpar sig för ansikte, hals, dekolletage och händer.

Resultatet av Profhilo ger en måttlig rynkreducering, ökad volym och spänst i huden, toppad med en ungdomlig lyster och en djup åter fuktning. 

_08A2376

Frågor och svar

Som förstagångs kund hos oss på NO:MA ser vi att du innan din Profhilo behandling bokar en kostnadsfri konsultation. Under konsultationen går vi tillsammans igenom dina problem och önskemål. Därefter beslutar vi vilken behandling som lämpar sig bäst och du få all info kring fördelar, eventuella risker och pris. Som första gångs kund krävs också en konsultation med 48 timmars betänketid innan behandlingen kan utföras. 

Vid behandlingstillfället rengörs huden grundligt och sedan injiceras Profhilo på förbestämda punkter enligt BAP-tekniken. BAP-tekniken är en standardiserad teknik med punkter och djup för att uppnå optimal spridning av produkten i vävnaden. 

Profhilo ger utmärkta resultat när den används som enskild behandling men kan med fördel även  kombineras med andra estetiska behandlingar.

Upplever du att huden med åren blivit slapp, torr och livlös? Besväras du av ytliga rynkor och linjer eller känner du dig kanske tom och ihålig på mer än ett ställe? Då är Profhilo en utmärkt behandling för dig.

Är du yngre och kanske ännu inte  fått några större tecken på åldrande men som är ute efter en behandling som skall verka i förbyggande syfte då kan vi också varmt rekommendera Profhilo. 

Under tiden Profhilo ligger kvar i huden (ca. 28 dagar) sker en aktivering av fyra olika typer av kollagen och elastin, vilket på sikt ger en uppstramande och lyftande effekt. Produkten även stärker och återfuktar huden och har dessutom en remodellerande effekt på åldrande vävnad som börjat tappa sin spänst.

Du kan förvänta dig en måttlig rynkreducering, ökad volym och spänst i huden, toppad med en ungdomlig lyster.

Det är dock viktigt att du har realistiska förväntningar. Resultatet kan variera mellan olika människor beroende på skillnader i arvsanlag, hudens elasticitet, ålder, levnadsstil och kost.

Utöver de små sticken från nålen så kan det spänna och svida lite i huden då preparatet injiceras. Tillskillnad från de flesta andra fillerbehandlingar så skall Profhilo injiceras något ytligare i huden vilket i vissa fall kan upplevas lite mer smärtsamt. 

Efter behandlingen kan viss ömhet och svullnad förekomma där produkten placerats, detta kan hålla i sig i ca. 1-2 dygn. Man bör också vara medveten om att blåmärken kan uppstå vid injektionspunkterna. I övrigt är det ingen ytterligare konvalescens efter en Profhilo behandling och vanligtvis brukar man kunna gå tillbaks till jobbet efteråt. 

Du får inte vara gravid eller ammande, och du måste vara fullt frisk när du kommer till oss.

För att minimera risken för eventuella blåmärken rekommenderar vi att du undviker läkemedel som innehåller acetylsalicylsyra (t.ex. Treo och Magnecyl), NSAID preparat (t.ex. Ipren) eller kosttillskott såsom Omega 3, 6 och E-vitamin ca 1 vecka innan behandling. Intag av större mängder alkohol 1 vecka innan behandling bör också undvikas. 

Samma dag som du utfört behandlingen ska du undvika att ta på det behandlade området. Du skall heller inte  träna hårt, sola, bada eller basta på 24 timmar. 

För bästa möjliga resultat rekommenderas en kur på 2 behandlingar med 1 månads intervall. Det slutliga resultatet kan ses 2-3 månader efter 2a behandlingen och resultatet håller därefter i ca 6 månader.