fbpx
_08A2517

Microtox

Microtox är en effektiv behandling för dig som önskar förbättra hudens struktur och yta utan att förlora den naturliga mimiken i ansiktet. En cocktail stämplas in i huden och reducerar fina linjer och ger ett fint glow.

Pris: 3400kr

Resultat

Genom att tillföra hyaluronsyra, mineraler, vitaminer, antioxidanter och aminosyror får huden fukt, fantastisk lyster och spänst. Behandlingen har direkt påverkan på talgkörtlarna som producerar “olja” och har därför en porsammandragande effekt. Man får en jämnare och slätare hudyta. Behandlingen triggar igång nybildning av kollagen och elastin och har därmed en hudföryngrande effekt med minskad synlighet av fina linjer. 

_08A0053-2

Frågor och svar

Behandlingen föregås alltid av en konsultation.

Huden rengörs och blandningen stämplas ner i huden med en speciell “nåldyna”. Om du önskar bedövning vänligen kontakta oss innan ditt besök.

Genom att tillföra hyaluronsyra, mineraler, vitaminer, antioxidanter och aminosyror får huden fukt, fantastisk lyster och spänst.

Behandlingen har direkt påverkan på talgkörtlarna som producerar “olja” och har därför en porsammadragande effekt. Man får en jämnare och slätare hudyta. Behandlingen triggar igång nybildning av kollagen och elastin och har därmed en hudföryngrande effekt med minskad synlighet av fina linjer.

En utmärkt behandling för dig med:

  • Fet hy och stora porer
  • Rodnad 
  • Fina linjer och ytliga rynkor
  • Torr hy
  • Glåmig hy

Behandlingen är relativt smärtfri. 

En lätt rodnad uppstår efter behandlingen men försvinner vanligtvis efter en kort stund. 

Man får inte vara gravid eller ammande och ska vara fullt frisk utan skador eller inflammation/infektion i behandlingsområdet, detta gäller även aktiv akne i ansiktet.

Man bör inte sminka eller tvätta ansiktet på minst 12 timmar efter behandlingen. 

Behandlingens effekt varar i ca 3-4 månader. De flesta upprepar behandlingen med 3 månaders intervall.