Filler

Fillers används bland annat för att forma, förändra och föryngra. Vi på NO:MA använder oss enbart av icke animaliska och icke permanenta fillers baserade på hyaluronsyra, en kroppsegen sockermolekyl som finns naturligt i kroppen. Produktionen av hyaluronsyra minskar med åren och det är då vi tappar fukt, volym och spänst i huden.

Filler kan bland annat användas till ansiktskonturering, läppförstoring och behandling av rynkor och ärr.

Filler injiceras med en mycket tunn nål direkt under huden tills man får ett önskat resultat. Det kan sticka till och spänna lite under behandlingen, men det tar bara några minuter. Det är en relativt enkel behandling som formar, slätar ut och ökar volymen i det behandlade området.

Fillerbehandlingar har ett mycket brett användningsområde. De vanligaste åtgärderna är:

  • Läppförstoring 
  • Kinder 
  • Käkben 
  • Näsa 
  • Haka
  • Tear trough (hålighet/ mörka ringar under ögonen) 
  • Sura mungipor
  • Nasolabialvecken (linjer/veck från näsan ner till mungiporna)
  • Korrektioner av ojämnheter och ärr

Resultatet ses omedelbart (slutresultatet ses efter några veckor) och konvalescensen är begränsad. 

Behandlingsindikationer:

För dig som önskar förändra/återställa något, t.ex. en tunn läpp, ett trött utseende, en glåmig hud som tappat spänst eller kanske önskar du en mer definierad käklinje?

Vi strävar efter naturliga resultat och gillar bäst att sudda bort ålderstecken. Vi tittar alltid på helheten och kombinerar ofta filler behandlingar med botox och hudbehandlingar som t.ex. kemiska peels och microneedling.

Förväntat resultat:

Ett diskret och naturligt resultat oavsett behandlingsområde. 

Att tänka på innan & efter en filler behandling:

För att minimera risken för eventuella blåmärken rekommenderar vi att du undviker läkemedel som innehåller acetylsalicylsyra (t.ex. Treo och Magnecyl), NSAID preparat (t.ex. Ipren) eller kosttillskott såsom Omega 3, 6 och E-vitamin ca 1 vecka innan behandling. Intag av större mängder alkohol 1 vecka innan behandling bör undvikas. 

Om du är osäker på några preparat får du gärna höra av dig till oss.

Du får inte vara gravid eller ammande, och du måste vara fullt frisk när du kommer till oss.

Det är viktigt att du har realistiska förväntningar. Resultatet varierar mellan olika människor beroende på skillnader i arvsanlag, hudens elasticitet, ålder levnadsstil och kost.

Pris: 

Fr. 3300 kr