Microtox

Microtox är en effektiv behandling för dig som önskar förbättra hudens struktur och yta utan att förlora den naturliga mimiken i ansiktet. Genom att en mindre mängd botulinumtoxin stämplas in i huden kan man reducera rynkor och fina linjer med ett mer naturligt slutresultat än vid traditionella rynkbehandlingar. 

Behandlingsindikationer:

En utmärkt behandling för dig med;

  • Fet hy och stora porer
  • Rodnad 
  • Fina linjer och rynkor
  • Torr hy
  • Glåmig hy 

Förväntat resultat:

Botulinumtoxinet blandas med bl.a. hyaluronsyra, mineraler, vitaminer, antioxidanter, aminosyror m.m. för att ge huden fukt, fantastisk lyster och spänst. Toxinet har direkt påverkan på talgkörtlarna som producerar "olja"och det är därför en porsammadragande behandling som ger en jämnare och slätare hudyta.

Genom att stämpla huden med en speciellt "nåldyna" skapar man tusentals små stickskador som sätter igång kroppens naturliga sårläkningsprocess och ger nybildning av kollagen och elastin och har därmed en hudföryngrande effekt med minskad synlighet av fina linjer.

Att tänka på innan & efter en Microtox behandling:

Innan: 

Inte vara gravis eller ammande. Fullt frisk utan skador eller inflammation/infektion i behandlingsområdet. 

Efter:

Effekten vara i ca 3-4 månader. 

Du bör inte sminka eller tvätta ansiktet på minst 4 timmar. Vi rekommenderar att du 1 vecka efter behandlingen inte använder hudvård innehållande syror. 

Pris: 3400 kr