fbpx
_08A2417

PRX-T33​

PRX-T33 är behandlingen alla pratar om – en nya revolutionerande behandling där man kombinerat TCA, väteperoxid och kojicsyra. Fantastiska resultat med minimal ”down-time”. 

Pris från: 1995kr

Vid kur på minst 3 stycken behandlingar ges 15% rabatt.

Resultat

Du kommer garanterat uppleva nytt glow av bara en behandling men är du ute efter ett djupare resultat i form av en mer återfuktad/plumpad hud,  färre linjer och  en jämnare hudton så krävs en kur.

PRX-T33 beskrivs som en biorevitaliserande behandling utan nålar (föryngrande) och effekten av den patenterade formulan fortlöper långt efter att behandlingen är avslutad.

_08A2428

Frågor och svar

Huden rengörs grundligt och preppas med ett tillhörande ansiktsvatten. Där efter appliceras PRX-T33 gelen droppvis på huden och masseras in med en kraftfull massage teknik för bästa penetration av produkten. Detta moment upprepas i flera lager, hur många lager som masseras in avgörs av hur tålig hud du har samt hur du upplever behandlingen. Avslutningsvis appliceras tillhörande crème samt en kylande och lugnande sheet mask.  

PRX-T33 är framförallt en hudföryngrande anti-age behandling. Kombinationen av ingredienser i den patenterade formulan jobbar effektivt på att släta ut fina linjer och jämna ut hudtonen. Efter ett par behandlingar upplevs huden ofta mer återfuktad och plumpad än tidigare. 

Ny lyster framträder efter bara en behandling, dock krävs en kur på 4-6 behandlingar med 7-10 dagars intervall för att uppnå ett kraftfullare och mer långsiktigare resultat.  

Har du en känsligare och torrare hud så kan behandlingen upplevas något brännande/hettande på huden. De allra flesta beskriver dock behandlingen som smärtfri, snarare som avkopplande från trycket av den särskilda massagetekningen och den avslutande svalkande masken.  

PRX-T33 är ingen behandling som ger någon längre ”down-time” och de flesta lämnar kliniken med ett fint glow i huden.

Dagen efter behandlingen kommer du känna dig uppstramad och flawless i huden, dag två kan dock en viss fjällning förekomma. Om man fjällar och i så fall hur mycket är högst individuellt. 

Du får inte vara gravid eller ammande, och du måste vara fullt frisk när du kommer till oss.

Äter du medicin mot acne så bör det gå minst 6 månader efter avslutad kur innan du kan utföra behandlingen. Har du en aktiv rosacea eller en utspridd perioral dermatit bör du också undvika denna typ av behandling. Du ska heller inte ha gjort några andra avancerade hudvårdsbehandlingar månaden innan. Om du känner dig osäker så boka en kostnadsfri konsultation så kan vi tillsammans kika på om detta är rätt behandling för dig.

Efter behandlingen kommer du få med dig tillhörande dag och natt crème för ca. 6 dagar. Dessa produkter tillhör behandlingen och bidrar till att effekten förstärks samt säkrar ett mer långsiktigt resultat. 

samma dag som du utfört behandlingen bör du undvika träning, sol, bad och smink. 

PRX-T33 kan utföras året om (dock viktigt med hög solskyddsfaktor) och passar även alla hudtoner, mörka som ljusa. 

För optimalt resultat rekommenderas en kur på 4-6 behandlingar med 7-10 dagars intervall.  

PRX-T33 är en behandling som passar utmärkt i kombination med exempelvis injektionsbehandlingar. Då utförs PRX-T33 behandlingen först och där efter injektionerna. 

En populär kombination är PRX-T33 och Profhilo. Denna kombo ger en optimal åter fuktning i flera lager samt en effektiv kollagenstimulering med tydliga förbättringar både i spänst och hudstruktur.